ActualitateMagazin

RECORD: 151 de cazuri noi de Covid-19 în Bihor. S-au înregistrat şi 5 decese!

În judeţul Bihor se înregistrează record după record în privinţa cazurilor noi de infecţie cu virusul Covid-19.

Duminică, Grupul de Comunicare Strategică a arătat că în judeţul nostru au fost depistate în ultima zi nu mai puţin de 151 de cazuri noi. Astfel numărul total al infecţiilor confirmate de la debutul pandemiei a urcat la 5.431, potrivit aceleiaşi surse.

5 decese într-o zi

Între persoanele recent confirmate se numără şi cadre medicale. Cele 151 de noi îmbolnăviri au fost descoperite la persoane din Oradea, Salonta, Remetea, Beiuş, Roşiori, Aleşd, Brusturi, Marghita, Borod, Şuncuiuş, Bratca, Sântandrei, Sânmartin, Sânnicolau Român, Căbeşti, Dobreşti, Tileagd, Ţeţchea, Săcuieni.

Pe de altă parte, 5 pacienţi internaţi în Oradea au murit, de sâmbătă până duminică, pe fondul infecţiei cu Sars-Cov-2, arată sursele BIHOREANULUI. Astfel, bilanţul deceselor urcă la 187 în judeţul nostru. 

Potrivit unui comunicat comun al Prefecturii şi DSP Bihor, duminică a crescut şi numărul vindecărilor între persoanele confirmate cu Covid-19 în judeţ la 3.771, deci cu 103 mai multe decât în ziua precedentă. 

Astfel, în judeţ sunt active circa 1.500 de cazuri. Cele noi, raportate duminică de GCS, au fost descoperite după efectuarea mai multor teste la laboratoarele locale: 239 la Spitalul Judeţean, respectiv 217 la Spitalul Municipal, în timp ce la Marghita nu au fost prelucrate sâmbătă teste. 

În Oradea, pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal, se află internate 22 de persoane, din care una din Arad şi una din Sălaj. 

După confirmarea noilor cazuri, duminică, în judeţul Bihor incidenţa Covid-19 urcase la 2,06 la mia de locuitori, arată tabelul pe judeţe transmis de Grupul de Comunicare Strategică.

Situaţia în ţară: Peste 800 de persoane la ATI

În urma testelor efectuate la nivel național,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button