Toate animalele (politice) sunt egale, dar liberalii sunt și mai egali – 60m.ro

Rareș Bogdan susține că va vorbi cu președintele Franței despre manifestările partidului AUR

Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a arătat deranjat, la o emisiune televizată, de modul în care se comportă liderul AUR, George Simion, în ultima vreme. Acesta susține că va avea o discuție cu președintele Franței, Emmanuel Macron, cu privire la manifestările din ultima perioadă a partidului AUR.

George Simion se află în ”turneu prin țară”, după cum el însuși a declarat în spațiul public, pentru o serie de întâlniri cu electoratul AUR. În cadrul opririlor, liderul alianței merge la adresele politicienilor, le strigă la microfon și îi cheamă în mijlocul oamenilor care se strâng în jurul lui Simion.

De asemenea, liderul AUR, a precizat că își dorește să strângă cel puțin 3 milioane de semnături din partea cetățenilor pentru a pune presiune pe actuala clasă politică de a demara procedurile de suspendare a președintelui.

Co-fondatorul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a publicat o înregistrare video din Ocna Mureș, ”acasă la Rareș Bogdan”, după cum se numește filmul postat pe Facebook. Bogdan este a treia figură publică ”vizitată” de Simion, după ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (în Râșnov), și președintele Klaus Iohannis (în Sibiu).

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Sindicaliștii din învățământ anunță grevă, nemultumiți de salarii și finanțarea educației
Next post Polițiștii ucid, beau și merg la prostituate, Bode încă doarme pe bancheta din spate