Distribuți acest articol

Așa cum ne-a obișnuit, Rareș Bogdan sare în apărarea incompetenței noului ministru de Finanțe. Întrebat de jurnaliști, Dan Vîlceanu nu a știut cât este salariul minim pe economie în România. Europarlamentaul PNL, Rareș Bogdan, a sărit în ajutorul acestuia declarând că se cunoaște foarte bine în spațiul public valoarea salariului minim net pe economie, dar că acesta “s-a încurcat”.

“Eu le cer oamenilor puţină răbdare. Iar colegilor mei le spun, am destul de multă experienţă în comunicare, pentru că am lucrat 15 ani în presă (…). Eu le spun aşa: nu suntem la «Cine ştie câştigă» sau la «Roata Norocului». Trebuie să înţeleagă că sunt miniştri şi miniştrii răspund la întrebări, fac, dar nu trebuie să vină să ne spună acuma toate detaliile. Sigur că acolo sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea voinţă, sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie”, a declarat Rareş Bogdan.

Noul ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu, a avansat marţi mai multe sume, întrebat cât este salariul minim net. “Cred că este 1.600 lei”, a spus acesta. În realitate, este 1.386 lei.


Distribuți acest articol