Politică

Rareș Bogdan susține că PNL nu mai stă în genunchi: „Vom deveni băieţi extrem de agresivi şi extrem de radicali din coaliţie”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a subliniat că liberalii nu vor să părăsească guvernarea, dar a menţionat că în ultimele luni cele două partide din coaliţie nu au fost „pe picior de egalitate”, motiv pentru care PNL îşi va schimba atitudinea.

Iată ce a declarat acesta: „Dacă alţii vor să părăsească guvernarea, pot să o facă, noi vom guverna în continuare. S-a încheiat cu partea de răbdare, am lăsat prea mult capul plecat, am fost mult prea răbdători cu cei care în momentul în care au văzut că ne dorim foarte mult ca românii să nu sufere şi să guvernăm pentru România”

El a menţionat că, atunci când va fi atacat un prim-vicepreşedinte liberal, precum Dan Motreanu, de către „personaje marginale”, PNL va reacţiona „cu supra-măsură”.

„Am fost băieţii mult prea cuminţi din coaliţie. Vom deveni băieţi extrem de agresivi, extrem de duri şi extrem de radicali din coaliţie. Adică, noi ştim să respectăm, dar trebuie să fim respectaţi”, a spus Rareş Bogdan.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button