Politică

Rareș Bogdan susține că nu se teme de AUR: „Activăm cei 180.000 de mii de membri PNL şi nu avem nicio problemă”

Rareş Bogdan spune că nu se teme de sondajele în care partidul AUR este pe locul al doilea, după PSD, şi crede că liberalii pot avea un scor cu cifra 2 în faţă la alegerile din 2024.

Iată ce a spus acesta: „PNL scoate fără probleme cu 2 în faţă. În cazul PSD, scorul lor se poate apropia fără probleme de o cifră cu 3 în faţă, dacă îşi motivează activiştii. La noi trebuie doar o chestiune de încredere. Leadershipul PNL, adică noi, trebuie să îi convingem pe activiştii de partid, adică pe cei 1300 de primari, pe cei 17 preşedinţi de Cj, pe cei 120 de parlamentari, pe cei peste 180.000 de mii de membri, că PNL are realizări în cei 4 ani de guvernare, că are cu ce să se laude şi la nivel local şi la cel regional, şi că reprezintă o alternativă care va sta la guvernare şi în următorii patru ani şi jumătate.

În momentul ăla, partidul se activează şi nu avem nicio problemă să scoatem chiar 23-24%„, a declarat Rareş Bogdan.

Întrebat ce părere are despre faptul că AUR este peste PNL în sondaje, Rareş Bogdan spune că „eu înţeleg că PNL nu este foarte iubit şi că are mulţi duşmani. Dar vă spun o chestiune. Este imposibil. Nu poate fi.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button