Politică

Rareș Bogdan nu este de acord cu rezultatul alegerilor din Italia: „Un pericol real, mulți nu îl percep”

Rareș Bogdan susține că rezultatul alegerilor din Italia poate fi un semnal privind o nouă ascensiune a partidelor care tind să aibă unele mesaje de extremă dreapta.

Este un pericol real, pe care foarte mulți nu îl percep. Când se vor trezi cu balaurul la ușă vor înțelege de fapt, exact ca în anii 30, sub ce pericol se află Europa. Sunt mai multe consecințe. Pe de o parte, este o încremenire a unor discursuri ale partidelor mainstream, care din păcate nu au mai reușit să se adapteze unor nevoi reale de a spune lucrurilor pe nume”, a declarat Rareș Bogdan.

Doi. O coadă a Rusiei prezentă peste tot, este cunoscut peste tot de altfel, modul în care Salvini a acționat în relația cu Federația Rusă, pe lângă asta, un curent extrem de agresiv, ultranaționalist, extremist, cu filiație în cadrul Italiei, a unor partide care au pornit de la 4-5 la sută și au ajuns astăzi să domine scena politică italiană”, a continuat liderul eurodeputaților PNL.

1 comentariu

  1. Domnule Rares si Bogdan ,dumneata nu intelegi ca acesti castigatori au fost votati de italieni?Pai ce comentezi dumneata ,este contrar doctrinei liberale ”prin noi insine”,deci italenii nu pot sa decida din cauza ‘globanistilor” ca tine ,ca -mi ies din bunul simt ,cum ai procedat si dumneata de atatea ori!?
    Nu ti se pare ca ,sunteti ridicol?
    Se are ca nu1D-aia ai ajuns europarlamentar!
    Pacat1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button