Politică

Rareș Bogdan: „Noi stăm în spatele liderului nostru, Nicolae Ciucă, o să-l ducem spre Cotroceni”

Se fac jocuri de culise pentru alegerile de anul acesta! Potrivit unor surse, PSD este gata să rămână în coaliție cu PNL chiar dacă liberalii obțin mai puține voturi decât partidul AUR condus de George Simion. 

Nici PNL nu exclude ideea unei coaliții după alegerile europarlamentare. Însă, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le-a transmis celor de la PSD că liberalii au și alte opțiuni pentru a face majoritatea, în timp ce PSD are opțiuni limitate.

Iată ce a spus Rareș Bogdan: „Noi stăm în spatele liderului nostru, Nicolae Ciucă, o să-l ducem spre Cotroceni. O să avem un scor excepțional la alegerile europarlamentare și vom fi marea surpriză a acestor alegeri europarlamentare, spre deosebire de ce ne cântă unii sau alții prin presă, pentru că capacitatea PNL de mobilizare și experiența pe care o are acest partid, plus realizările aleșilor locali și aleșilor județeni, plus realizările la nivel central și capacitatea noastră de comunicare, este suficient de mare pentru a arăta românilor de ce PNL este partidul garant al păstrării drumului pro-european, de ce fără PNL există dubii asupra parteneriatului nord-atlantic și parteneriatul corect, asumat, cu argumente și cu respectarea drepturilor cu Uniunea Europeană, și de ce Partidul Național Liberal se va afla la putere. Singura diferență între noi și PSD, sau multe diferențe sunt între noi și PSD, dar marea diferență este că noi putem guverna și cu alții”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button