Politică

Rareș Bogdan, despre George Simion: „Conduce un partid care se află mult în spatele PNL”

Europarlamentarul PNL nu crede ultimele sondaje de opinie. Rareș Bogdan susține că George Simion conduce un partid care se află mult în spatele Partidului Naţional Liberal nu doar ca istorie, ci şi ca performanţe.

Iată ce a spus acesta: „Consider că noi, liderii politici pro-occidentali, pro-Uniunea Europeană, pro-americani, suntem responsabili să explicăm fiecărui cetăţean european de ce este importantă construcţia europeană, cât de importantă este toleranţa, de ce extremismul este pericolul suprem, pericolul major, pericolul fatal, extremismul în acest moment. Trebuie să privim cu foarte mare atenţi şi să înfruntăm extremismul”

Partidul lui George Simion este cotat al doilea partid din România în intențiile de vot. Pentru prima dată în istorie, partidele aflate la guvernare protestează împotriva unui partid aflat în opoziție. PSD și PNL au lansat, prin presa plătită cu milioane de lei, o serie de atacuri pentru discreditarea lui George Simion și AUR în ochii alegătorilor.

După părerea lui Rareș Bogdan, toate partidele patriotice care au câștigat până în acest moment alegeri în Europa sunt extremiste.

Europarlamentarul a subliniat că pericolul extremismului în Europa ”este real”, el spunând că partidele extremiste ”se urcă pe un val al unor cetăţeni care poate sunt prea puţin informaţi, al unor oameni supăraţi, radicalizaţi, care nu cunosc beneficiile Uniunii Europene”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Rareș Bogdan cu asemenea declarații duce PNL la 10% , bufonul ăsta desconsideră pe toți românii, și îi face proști pe față, nu știe că poporul simte pe pielea lui care este adevărul de bunăstare ce a oferit un partid Național națiunii în 34 de ani. Ce nu știe Rareș Bogdan:
    Democrația (în traducere literală „conducere de către popor”, din grecescul δημοκρατία – demokratia, de la demos, „popor” + kratos, „putere” = „puterea poporului”) este un regim politic care se bazează pe voința poporului. Principiile de bază ale democrației sunt votul universal și suveranitatea națiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button