Politică

Rareș Bogdan, către Ciolacu: „Marcele, nu ești Mihai Viteazu! PNL nu se închină în fața ta”

Rareș Bogdan a reacționat după ce premierul Marcel Ciolacu a amenințat direct cu depunerea mandatului, dacă cei de la PNL nu vor fi de acord cu reformele fiscale pe care le propune.

Iată ce a declarat Rareș Bogdan: „Există oameni politici și oameni de stat, îl citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Încet, încet, domnul Ciolacu dorește să rămână doar om politic. Declarațiile sale din ultima vreme îmi întăresc tot mai mult această părere. Marcele, nu ești nici Mihai Viteazu, nici Ștefan cel Mare și nici Alexandru Ioan Cuza, adică niște oameni de stat care au intrat în conștiința și istoria românilor și a României, ci ești doar președintele trecător al PSD

Rareș Bogdan susține că forurile de conducere ale PNL vor respinge:

„PNL nu se închină și nu se apleacă în fața ta, Marcel Ciolacu! Orice amenințare și presiune asupra noastră, a liberalilor, va întâmpina o poziție fermă și asumată a conducerii Partidului Național Liberal.”

Premierul Marcel Ciolacu a avut un mesaj clar, la interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu la Aleph News, către contestatarii săi din coaliția de guvernare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button