Economie

Raluca Turcan susține că sunt prea mulți ‘bugetari de partid’ – Sunt multe instituţii care irosesc banii publici

Cifrele sunt devastatoare, susține deputata PNL Raluca Turcan care a afirmat că sunt multe instituţii care irosesc banii publici şi angajaţi la stat plătiţi de zeci de ori mai bine decât manageri din companii private.

Iată ce a spus aceasta: „Sunt multe instituţii în România care în momentul de faţă irosesc banii publici şi dacă la un anumit moment o să simt nevoia, o să vin cu date şi cu cifre, pentru că am ajuns în situaţii hilare în care angajaţi la stat, în instituţii în cea mai mare parte centrale sau în companii de stat, sunt plătiţi de zeci de ori mai bine decât manageri de companii private care creează dezvoltare în România”

Coaliția de guvernare pregătește ordonanța austerității care promite să reducă risipa din banii publici. România a devenit neîncăpătoare pentru sinecurile politice. Cele mai mari partide din România, PSD și PNL, au venit la guvernare cu un pachet consistent de ‘bugetari’. Singura soluție a fost crearea de noi locuri de muncă la stat, iar acest lucru se vede în gaura din buget.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button