Politică

Raluca Turcan susține că fostul director SRI Eduard Hellvig are un loc binemeritat în PNL

Ministrul Culturii, liberala Raluca Turcan, a declarat că fostul director SRI Eduard Hellvig este „un om care ar avea un loc binemeritat în PNL, în condiţiile în care îşi doreşte să revină”.

Iată ce a spus aceasta: „Nu pot să spun dacă îl văd în fruntea listei sau nu, însă Eduard Hellvig este un om care a oferit foarte mult PNL înainte de a fi director SRI şi cred că, dacă îşi doreşte să revină în PNL, chiar are un loc şi chiar poate să ajute PNL şi să fie de folos proiectului PNL pentru oameni. (…) Cred în calităţile politice ale domnului Hellvig. Nu sunt eu cea care face liste. Este un om care ar avea un loc binemeritat în PNL, în condiţiile în care îşi doreşte să revină”

Întrebată dacă îl vede pe Eduard Hellvig posibil candidat la prezidenţiale, ea a răspuns: „Nu e oportun să mă pronunţ eu dacă îl văd candidat. Ştiţi cum se spune: toţi avem în raniţă bastonul de mareşal”.

Totodată, întrebată dacă PNL se va afla, după alegeri, alături de PSD sau de USR, Raluca Turcan a afirmat că nimeni nu ştie cum va arăta construcţia politică.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button