ActualitateMagazin

Purifică #AerulFamilieiTale cu Pure Air Genius de la Rowenta

Familia e aerul tău

Rowenta știe că #AerulFamilieiTale poate fi de 5 ori mai poluat în casă decât afară; acarienii, mirosurile neplăcute, polenul sunt doar câțiva din factorii ce pot duce la apariția diverselor afecțiuni respiratorii.

Datorită tehnologiei patentate exclusive NanoCaptur + și a celor 4 niveluri de filtrare, aerul este purificat în doar câteva minute; aparatul detectează, captează și elimină inteligent până la 100% din poluanți și ajustează rapid viteza de filtrare în funcție de nivelul de poluare reperat.

În living, dormitorul copiilor sau în camera voastră, Rowenta Pure Air Genius se integrează perfect, iar cele patru 4 moduri de funcționare – zi, noapte, boost și silențios te ajută să creezi lucruri frumoase sau să dormi liniștit într-un aer curat, acasă.

familie in pozitie de yoga

Tu la birou, ei homeschooling

Prietenii de joacă s-au mutat în online, iar școala s-a transformat în homeschooling. Însă ce faci dacă trebuie să ajungi urgent la birou? Rowenta a dezvoltat aplicația mobilă Pure Air prin care monitorizezi calitatea aerului în timp real și controlezi purificatorul de la distanță. În plus, îți arată nivelul de poluare și polen, atât la exterior cât și la interior. Și, da, exact ca la birou, primești zilnic un raport al purificării aerului din locuință!

Acum știi cum să ai grijă de tine și de familia ta! Cu Rowenta Pure Air Genius respiri un aer sănătos, acasă!
Descoperă întrega gamă de purificatoare pe www.rowenta.ro.

mama sta pe canapea si priveste copilul cum se joaca

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor,

 » sursa: www.qbebe.ro

Back to top button