Politică

PSD și USR au bătut palma în județul Argeș – Social democrații o susțin pe Elena Lasconi la Câmpulung Muscel

Război total între PSD și PNL în județul Argeș! Totul a început după ce social-democrații au fost de acord să o susțină la alegerile locale pentru primăria municipiului Câmpulung pe Elena Lasconi de la USR, scrie site-ul canal33.ro.

A luat foc președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, după ce PSD și USR au bătut palma pentru anumite primării din acest județ.

Supărarea liderului PNL Argeș se datorează în primul rând susținerii de către social-democrați a Elenei Lasconi, de la USR, la alegerile pentru primăria municipiului Câmpulung Muscel. Și asta în condițiile în care liberalii insistaseră ca la Câmpulung alianța să meargă pe mâna lui Norris Măgeanu, de la PNL.

„PSD a bătut palma cu USR! O să vă surprind cu această declarație, dar ăsta-i adevărul.

În loc să separăm apele și să susținem total un candidat PNL care are șanse reale să bată primărița USR, s-a bătut palma în această coaliție USR-PSD, de frica (scuzați) candidatului PNL.

Însă țineți minte ce vă spun: Norris Măgeanu, țineți minte ce vă spun, va câștiga Primăria Câmpulung, în ciuda alianței PSD-USR”, a spus Alina Gorghiu în fața unei săli pline cu membri ai PNL Argeș.

Din acel moment Alina Gorghiu nu pierde niciun prilej de a-i ataca pe cei de la PSD-Argeș.

Ultimul pe care l-a luat la țintă, primarul din Negrași, Constantin Alexandru, care a organizat un așa-numit „Festival al narciselor” de la care ar fi lipsit vedetele, adică narcisele. Cel puțin așa susține doamna ministru, care face pe această temă un adevărat circ într-o postare pe tiktok.

Numai că pe pagina de facebook a Primăriei Negrași scrie altceva:„14 mai, Ziua Comunei Negrași. Serbarea va avea loc în Poiana Narciselor”.

În același context, de miștocăria Alinei Gorghiu nu a scăpat nici Ion Mînzînă, președintele C.J. Argeș, prezent la evenimentul de la Negrași. Altfel spus, în Argeș PNL și PSD se faultează reciproc de câte ori au ocazia.

Și nu numai în Argeș. Nici „la centru” situația nu este prea roz…

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button