ActualitateȘtiri

PSD și PNL au jefuit CE Hundeoara prin rotație. Virgil Popescu aranjează FALIMENTUL

Complexul Energetic Hunedoara este căpușat de zeci de ani de companii clientelare ce merg mână în mână cu mafia condusă de Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal. Minerii au dreptate când spun că liderii lor sunt niște hoți abonați la circuitul de bani negri prin care Complexul Energetic Hunedoara este jefuit, în loc să aibă loc o retehnologizare și crearea unui plan de reorganizare pentru a-și continua activitatea.

Mii de români au rămas momentan fără un loc de muncă, asta deși termocentrala producea în continuarea energie pentru o bună parte din România.

Se pare că există un interes major ca aceasta să fie preluată de o companie rusească, adică aflată în mâna intereselor Moscovei. După ce au distrus industria metalurgică, rușii trec acum și la distrugerea industriei energetice. România va fi forțată să importe energie din Ungaria, acolo unde Rusia a investit puternic în construirea unei centrale atomice.

Oprirea Termocentralei Mintia din lipsă stoc de cărbune a lăsat cetăţenii municipiul Deva, instituţiile publice, şcoli, grădiniţe, spitale, creşe şi agenţi economici, racordaţi la sistemul de termoficare, fără apă caldă şi căldură în plină iarnă şi stare de alertă (pandemie), încălcând Legea 325/2006.

Ministrul Popescu ne vorbește de energie verde și mașini electrice în timp ce românii nu bani nici pentru o Dacie în schimb ștabii de la stat se dau protectori ai naturii din mașini electrice ce costă zeci de mii de euro.

Totul este stabilit pentru intrarea în faliment de PNL în cârdășie cu PSD. După faliment Mintia va intra pe mâna mafiei transnaționale.

Back to top button