Politică

PSD-PNL-UDMR au vânduț țara – Dreptul european primează în fața Constituției României

Alianța Pentru Unirea Românilor solicită menținerea formei actuale în care Constituția este obligatorie pentru toți judecătorii. PSD și PNL doresc ca să fie eliminate sancțiunile pentru nerespectare, ori o lege fără sancțiuni este o lege fără valoare.

Modificările se fac de urgență, cu dezbateri parlamentare formale. În realitatea comisiile parlamentare nu lucrează în spiritul constituției și a principiului separației puterilor în stat.

Spre exemplu se elimină obligativitatea respectării deciziilor Curții Constituționale de către judecători. Vorbim despre un atac asupra Constituției.

Modificările făcute par servite din afara României, nimeni nu știe cine sunt specialiștii care au lucrat la acest pachet important.

Apoi, luni în plen, slugile numite „demnitari ai statului român” au continuat spectacolul și au votat la unison cele 3 proiecte de lege care îngenunchează Justiția și oficializează statutul de colonie al României.

AUR a fost partidul care s-a opus de la bun început eliminării sancțiunilor pentru magistrații care nu respectă deciziile Curții Constituționale și ale Înaltei Curți.

„Noi am votat de fiecare dată împotriva acestor mizerii legislative. Vom încerca zilnic, prin toate pârghiile de care dispunem, să facem opoziție adevărată și să nu lăsăm România să dispară, ca entitate statală.

Avem nevoie de ajutorul vostru. La următoarele alegeri dați-ne majoritate pentru a-i putea alunga de la conducere pe cei care au îngenuncheat în aceste zile România.„, a spus George Simion pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button