Știrea Zilei

PSD-PNL au respins înființarea Băncii Române Agricole – Un efort nejustificat este motivul invocat

Parlamentarii AUR au depus la Senat un proiect de lege prin care vor înființarea Băncii pentru Dezvoltarea Agriculturii din România, instituție care să fie deținută pe toată perioada de funcționare de statui român.

Din păcate acest proiect benefic națiunii române inițiat de Liderul AUR, George Simion, cu privire la înființarea Băncii pentru Dezvoltarea Agriculturii din România – Banca Agricolă S.A. a fost respinsă de regimul Iohannis.

MOTIVUL RESPINGERII:

Înființarea unei banci de stat dedicate agriculturii reprezintă un efort nejustificat instituțional și financiar în sarcina statului român.

Banca Agricolă avea ca obiectiv generarea și sprijinirea dezvoltării agricuiturii naționale, iar obiectivele strategice sunt facilitarea accesului la finanțare pentru persoane fizice și pentru întreprinderile mici și mijlocii, care își desfășoară activitatea în domeniul agricol, asigurarea accesului la finanțare pentru proiecte de dezvoltare, modernizare sau adaptare a infrastructurii agricole, furnizarea de consultanță specifică domeniului agricol și a celui financiar, precum și atragerea capitalului privat în investiții.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button