ActualitateRecomandarea redacțieiȘtirea Zilei

Protest București. George Simion: acum școala nu există, nu se face, este o formă de a se spăla pe mâini

Începând cu ora 17.00 în Piața Victoriei se desfășoară un protest organizat de către George Simion și Alianța pentru Unirea Românilor.

Protestul este unul îndreptat împotriva clasei politice actuale considerată vinovată pentru eșecul statului român din ultimii 30 de ani.

Manifestanții erau nemulțumiți și de situația actuală și de modul în care a fost gestionată criza pandemică:

„Nu suntem de acord ca unii să ne bage în case, unii care au palate de milioane de euro. Suntem pentru școli normale, pentru școli care să ne învețe copiii ceva. Acum școala nu există, nu se face, este o formă de a se spăla pe mâini. Școala online nu există, ne chinuie copiii niște tâlhari. Școlile trebuie să își desfășoare activitatea în mod normal. Dacă vor să impună norme de igienă să înceapă prin a face veceuri la școlile din mediul rural și să le asigure apă caldă.

Poliția, jandarmeria, doi și un sfert, serviciile care ne opresc la fiecare intrare de județ, serviciile ar trebui să se ocupe de clanurile mafiote, ar trebui să se ocupe de cei din palatul Victoria, nu să ne urmărească pe noi de parcă am fi teroriști.

Acesta este pământul românilor. Instituțiile statului român au slujit alte popoare și alte interese, au pus industria pe butuci, ne-au vândut resursele naturale pe nimic și primim la schimb cancer.

Nu mai avem o rețea de benzinării românească, nu mai avem o rețea de distribuție de alimente românească. Este timpul ca valorile pe care domnitorii și regii noștri creștini să fie reinstaurate. Au luptat mulți pentru libertate și iar trebuie să facem acest lucru ” a completat George Simion de la AUR.

„Este timpul să facem Dreptate pentru România. Suntem câteva mii de suflete în această piață și trebuie să avem puterea să mergem până la capăt. Avem un proiect de țară: apă, hrană, energie. Dorim să oprim exodul românilor și distrugerea poporului român. Dorim doar două mandate la aleși, locali, județeni sau parlamentari și ATÂT. Ne-am săturat de PNL, PSD, PMP, ALDE, PRO-ROMÂNIS și USR, ne-am săturat de hoți. Nu știți să conduceți o țară, v-ați bătut joc de ea, gata: v-au ajuns” a declarat George Simion.

Organizatorul a făcut referire și la UDMR: „Acest partid este creația serviciilor secrete din România și Ungaria. Este un partid făcut pe criterii etnice care își bate joc de românii noștri din Harghita, Covasna și Mureș. În iubim pe frații noștri maghiari dar nu mai vrem UDMR ca să ne învrăjbească, nu mai vrem partide pe criterii etnice.”

Ana Maria Gavrilă, unul dintre participanții la manifestație a declarat și ea:

„Am fost plecată 15 ani în străinătate. Dorul și dorința de a face ceva pentru țară m-au întors. România are nevoie de lideri adevărați, lideri care promovează resursele României, are nevoie de lideri care unesc pe români. Dacă ne pleacă tinerii și copiii ce mai suntem noi, ce a mai rămas din noi? Românii trebuie să știe că în Europa avem niște drepturi și trebuie să ni le revendicăm. Nu trebuie să ne fie frică să ne cerem drepturile în fața unor incompetenți care ne conduc. Mulți oameni slabi au intrat în politică deoarece au eșuat în viață. Noi nu avem pe nimeni în spate, suntem curați, nimeni nu ne susține”. Ana Maria Gavrilă a venit din Deva, întoarsă din afara granițelor ca să schimbe în bine România, să lupte pentru viitorul țării.

Cei prezenți în Piața Victoriei au venit în număr impresionant cu steaguri tricolore și au cerut confiscarea averilor ilicite dobândite prin furt de către politicienii români.

Cosmin Alin Roncioiu din Hunedoara a declarat că : „E un protest maraton în care spunem un Nu hotărât corupției, un Nu hotărât hoției, celor care timp de 30 de ani și-au bătut joc de poporul român, de avuția noastră, de resursele noastre naturale, de cea mai importantă resursă pe care o nație o are, de cetățenii săi.

Românii au fost nevoiți să plece peste hotare pentru că la ei în țară nu mai aveau loc de muncă, nu mai aveau posibilitatea să își întrețină familia. Este momentul să priceapă toți că așa nu se mai poate. Unirea, solidaritatea poporului român trebuie să se facă simțite.

De-alungul istoriei poporul român a găsit moment când a știut să spună Nu și a făcut ceea ce trebuia să facă: să dea cu hoții de pământ. Trebuie să facem și noi același lucru, acesta este momentul de la care noi nu mai putem să ne întoarcem”.

Ringo Dămureanu din Gorj a susținut și el un discurs despre necesitatea reformării clasei politice și a sistemului administrativ și a făcut trimitere la românii din jurul granițelor: „Munții noștri AUR poartă. Românii din Valea Timocului suferă, sunt acolo români care duc dorul de țară, români care plâng că au ani de zile de când au depus cererile ca să devină cetățeni români. Avem acolo români care nu sunt recunoscuți iar politicienii români le spun că sunt sârbi.

Țara este condusă de trădători și ei trebuie să fie dați jos. Ce se poate face pentru însănătoșirea politică a țării? Ce democrație este aceea în care un primar are șapte mandate și candidează pentru al optulea? Românii trebuie să înțeleagă că în țară la momentul de față există două categorii de partide: AUR și restul. Nu suntem un partid în plus, nu suntem un nou partid, suntem partidul care va scoate din joc toate celelalte partide. Românii întreabă: ce partide sunteți voi dacă susțineți niște baroni să rămână în niște funcții pe viață”.

Claudiu Târziu, cel de al doilea președinte al Alianței pentru Unirea Românilor a fost și el prezent la manifestație. Cladiu Târziu candidează la primăria București unde dorește să reprezinte forțele românești patriotice:

” Înainte de a face politică de partid am slujit România prin intermediul ONG-urilor. Am ajuns să acționăm politic deoarece am fost împinși de acești guvernanți care de 30 de ani își bat jos de noi.

Am cerut dreptate și nu ni s-a dat, iar acum trebuie să ne-o facem singuri, dar nu cu forța brațelor ci cu forța românilor și a sufletelor noastre. Ne dorim o întoarcere la un trai normal, nu o dictatură sanitară, nu o bătaie de joc.

Am fost mințiți și furați. Toate partidele ce au fost la putere, inclusiv USR ce și-a pus singur ștampila de partid nou, sunt responsabile de jaful acestei țări și sunt conduse de oameni mediocre împinși în față de mafie și aserviți serviciilor secrete. Cred în București, cred că așa nu se mai poate, de aici ar trebui să înceapă curățenia. Trebuie să plece conducătorii actuali și să lase pe alții să se ocupe de interesul nostru național”.

Daniel Gheorghe Rusu este președintele AUR Alba: „Să audă Bucureștiul, să audă toată țara, să audă românii noștri progoniți că încă mai există o speranță și ea se numește AUR. Acest partid nu este pentru toți, acest partid este ceva scump. Avem patru piloni: familia, patria, credința, libertatea.

Noi suntem poporul. Nu vă temeți și mergeți toți la vot și să scoatem mafia din palatul Victoria, Cotroceni și palatul Parlamentului.

Nu am mai văzut emoțiilor copiilor când începe școala, nu am mai văzut zâmbete. Am pus botniță pe gura copiilor și i-au legat cu ață. România nu este un lagăr. Cine a permis acest lucru, cine își bate joc de viitorul nostru? Ei își doresc să tăcem ca proștii, să nu vă fie teamă. Cât existați voi toți nu trebuie să ne temem de poliție sau securitate. Înaintașii noștri au murit pentru libertatea noastră și noi o lăsăm acum în mâinile lor? La noi în Alba-Iulia George Simion este văzut ca unicul salvator și este numit Copilul de Aur”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button