Distribuți acest articol

Protest al naționalei de rugby la Stadionul Arcul de Triumf față de intenția Ministerului Tineretului și Sportului de a lua de tot stadionul Federației Române de Rugby.

Stadionul Arcul de Triumf din centrul Bucureștiului, și unde naționala de rugby a României își făcea meciurile și antrenamentele, urmează să fie preluat cu forța de către UDMR.

Carol-Eduard NOVÁK este numele ministrului ce pregătește acest tun dat statului român și sportului național. Acesta urmărește distrugerea naționalei de rugby.

Rechinii imobiliari au pus ochii pe acest teren. Este timpul să oprim acest măcel executat asupra sportului românesc. Sigur că în câțiva ani vom afla că preluarea a fost ilegală, procurorii îl vor aresta pe ministru, dar asta nu va mai conta” a declarat Matei P., un suporter înflăcărat al naționalei.

Partidul separatiștilor maghiari devine părtaș asupra unui tun imobiliar de proporții executat chiar sub ochii autorităților publice.

Terenul revine de drept federației dar acum se urmărește preluarea acestuia cu forța. Zona este mult prea bună pentru a fi lăsată neexploatată de rechinii imobiliari, așa că sportul trece pe ultimul loc și banii pe primul loc.

Stadionul de rugby este cel mai important din țară și singurul pe care se pot desfășura meciurile naționalei în condiții decente.


Distribuți acest articol