Politică

Probleme în paradis – Ciolacu susține că Ciucă și-a făcut de cap la guvern: „PSD a lăsat un deficit de puțin peste 2% la plecarea de la guvernare”

Premierul Marcel Ciolacu spune că premierul Nicolae Ciucă avea înștiințare de la Uniunea Europeană încă din luna martie cu privire la depășirea țintei de deficit. Ciolacu spune că PSD a lăsat un deficit de puțin peste 2% la plecarea de la guvernare. Chiar și așa, Ciolacu spune că nu are reproșuri, cel puțin nu la adresa lui Nicolae Ciucă.

Contestatarilor săi însă le-a adresat un mesaj dur:

„Se știa din martie că va fi depășit deficitul. Era hârtie la guvern. Eu nu am ce să îi reproșez lui Nicolae Ciucă, lui Sorin Grindeanu sau lui Emil Boc. Sunt oameni cu care mă sfătuiesc.

Dacă vineva din PSD sau PNL cred că prin acest joc ipocrit câștigă voturi, se înșală. Nu e nicio nenorocire, nu vin taxe noi. Eu le reamintesc în ce situație erau, când au fost la guvernare să își asume că au lăsat România în deficit. PSD a lăsat 2,7%. După doi ani de guvernare de dreapta a ajuns la 9%”, a declarat Marcel Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button