ActualitateOpinii

Problema este virulența cu care se promovează Avortul ca o normalitate contraceptivă

Există la nivel global o așa-zisă minoritate „progresistă” supărată că în SUA avortul nu mai este un drept constituțional.

Cică dacă nu consideri că avortul este un drept atunci ești retrograd, înapoiat și furi femeilor dreptul la viață.

În general este vorba despre cei care susțin și promovează virulent și diversitatea sexuală sub forma unei normalități și nu a unor excepții.

Cu părere de rău așa ne-a dat natura împărțiți pe sexe, fiecare cu propriile avantaje.

Problema nu este însă avortul în sine ci modul radical în care acesta este promovat de către această minoritate ca un drept.

Avortul pentru ei reprezintă o simplă metodă contraceptivă, nu o soluție de avarie. Deci poți face prostii de câte ori dorești, nu iei nici o măsură pentru că există soluția de avarie.

Cei care se consideră prea deștepți și moderni uită că de fapt au ajuns într-o anumită situație tocmai pentru că nu sunt așa deștepți. Astăzi există metode contraceptive extrem de variate. Să nu ajungi la avort este extrem de ușor, îți trebuie o minimă atenție.

Aceste grupuri promovează avortul cu o mare virulență de parcă acest lucru este ceva normal, precum cafeau de dimineață. Dar nu este așa, avortul este un lucru intim, o necesitate și nu un drept.

Fiecare trebuie să aibă pentru sine această discuție, nu este ceva despre care țipi tare în mijlocul parcului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button