Știrea Zilei

Primarul USR Fritz a dat autorizație pentru un bloc de locuințe în locul unde urma să se amenajeze un sens giratoriu suspendat

Conform lui Grindeanu, Primaria Timisoara a uitat ca in anul 2021 a emis o autorizatie de constructie pentru un bloc de locuinte pe terenul unde, conform proiectului Ministerul Transporturilor pentru modernizarea magistralei Caransebes-Timisoara-Arad prin PNRR, ar trebui sa construiasca un sens giratoriu pentru traficul rutier, suspendat peste calea ferata.

‘Am inteles ca suntem frumosi si liberi, si tineri si extraordinari, dar nu vrei sa faci ce te-ai angajat?’, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu a mai precizat ca pe santierul de construire a Centurii Sud Timisoara este o mobilizare exemplara, insa acuza Primaria Timisoara ca nu a relocat retele si nici nu a facut un schimb de terenuri, asa cum prevede un protocol semnat de administratia Fritz pentru intersectia cu Drumul Boilor.

Ministrul Transporturilor, a criticat Primaria Timisoara ca nu a eliberat nici autorizatia de constructie pentru modernizarea liniei ferate care traverseaza Timisoara. Conform proiectului, la una dintre trecerile peste calea ferata, in zona Baader, este prevazuta amenajarea unui sens giratoriu suspendat, pentru traficul rutier.

Saptamana trecuta am fost anuntati ca nu se poate emite autorizatia de construire pentru ca unul din motive, la pasajul de la Baader sau dansii de la Primaria Municipiului Timisoara au uitat ca in 2021, deci nu vechea administratie, ca sa fim clari, in 2021, au dat o autorizatie de construire pentru un bloc care e taman acolo unde ar trebui sa facem noi sensul giratoriu. Deci in 2021.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button