Politică

Primarul USR din Alba Iulia își schimbă culoarea politică – Gabriel Pleșa a făcut o fotografie alături de Marcel Ciolacu

Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a postat o fotografie în care apare alături de premierul Marcel Ciolacu, alimentând zvonurile care circulă la nivel local în ultimele luni legate de trecerea la PSD.

Iată ce a scris acesta pe Facebook: ”Pentru că foarte mulți cunoscuți m-au întrebat, în ultima perioadă, dacă voi merge la un alt partid politic, după ce au auzit diverse zvonuri în spațiul public, vreau să lămuresc lucrurile. Subiectul, obiectul, mobilul, și orice termen doriți dumneavoastră, în aceeași ordine de idei, al oricărei discuții sau întâlniri avute de mine, prin prisma funcției, cu oricare decident și reprezentant al statului, indiferent de culoarea lui politică, a fost, este și va fi mereu Alba Iulia! Doctrina mea este una singură: dezvoltarea orașului”

Surse politice au declarat că acesta a negociat în ultima perioadă cu PSD, susținerea pentru candidatura la un nou mandat de primar, după ce în trecut a avut discuții și cu PNL.

De cealaltă parte, liberalii se tem că o candidatură a lui Pleșa pe lista PSD va fi greu de contracarat. Și PNL are un candidat: Marius Hațegan, care și-a început deja pre-campania prin vizite în diferite cartiere din oraș.

De remarcat că și în interiorul PNL Alba s-a pus serios problema discuțiilor cu Gabriel Pleșa, pentru reîntoarcerea acestuia în partid (Pleșa a fost anterior liberal și a plecat la USR după ce a fost împiedicat să candideze de echipa fostului primar Mircea Hava, care a avut un alt favorit).

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button