Magazin

Primarul Fritz se laudă cu 2 autobuze electrice luate de fostul primar – Timișorenii însă îi bat obrazul

Dominik Fritz susține că Timișoara face încă un pas în față și, de mâine, timișorenii vor putea folosi primele două autobuze electrice noi pe ruta Catedrală – Calea Șagului.

Primarul USR a uitat să spună, din neatenție probabil, că cele două autobuze electrice sunt primele dintr-un total de 44 pentru care meritul îl are în totalitate fostul primar Nicolae Robu, care a lăsat în derulare un proiect de achiziție a lor pe fonduri europene cu doar 2% cofinanțare de la bugetul local.

Singura contribuție a lui Fritz este schimbarea culorilor alb-violet, tradiționale în Timișoara, în galben-negru, preluate de pe drapelul Germaniei.

Timișorenii îi bat obrazul lui Fritz când îl aud lăudându-se, ei știind că meritul este al fostului primar. Celelalte 17 până la 40 vor fi, în mod normal, finanțate pe PNRR, venit ca o mănușă, pentru onorarea unui contract de achiziție găsit de Fritz gata semnat, parcă mizat gândit pe această oportunitate.

Oamenii așteaptă în continuare după doi ani și jumătate de mandat Fritz să vadă, pe lângă ceea ce merge din inerție pornit de Robu și măcar ceva, fie și minor, inițiat de Fritz. Marea problemă a lui Fritz este însă că nu numai timișorenii simpli așteaptă, ci și usr-iștii lui, care-l critică tot mai fățiș

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button