Politică

Primărița-absentă – Clotilde Armand susține că îi pasă de Sectorul 1 – Aceasta a lipsit la 90% din ședințele de Consiliu Local în ultimii patru ani

Deși a acuzat constant blocaje în Consiliul Local, Clotilde Armand a lipsit la peste 90% din ședințele acestuia. Potrivit lui George Tuță, candidat PNL -PSD la Primăria Sectorului 1, actualul primar de la Sectorul 1 a trimis proiecte fără să le susțină personal și a blocat comunicarea cu consilierii prin neparticiparea la ședințele unde se dezbăteau propunerile administrației locale.

„Cum poți colabora cu un om care nu are audiențe, nu vine la ședințe, nu merge pe teren decât însoțită de Poliția locală și în general nu lucrează cu nimeni? Administrația Armand este un monument al dezinteresului și inabilității, iar cetățenii au văzut asta. Abandonați printre gunoaie, oamenii mă opresc pe stradă și mă roagă să-i scap de Clotilde Armand!”, a explicat George Tuță, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, din 183 de ședințe de Consiliu Local organizate de la începutul mandatului, Clotilde Armand a participat la doar 22, „ceea ce se traduce printr-o participare de doar 12%”.

În 2024, Clotilde Armand a participat la o singură ședință de Consiliu Local

„Practic, a lipsit nemotivat la aproximativ 9 din 10 ședințe, esențiale pentru buna funcționare a primăriei pentru care era direct responsabilă. Mai mult, pe parcursul mandatului, Clotilde Armand a devenit tot mai deconectată de realitatea sectorului pe care îl conduce, preferând să comunice prin Facebook și fiind tot mai absentă la ședințele de Consiliu Local”, mai susține George Tuță.

Sursa citată mai arată că în primul an  de mandat, Clotilde Armand a participat la 12 ședințe, în 2022 la doar șapte, iar în 2023 doar la două.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button