ActualitateRecomandarea redacției

Premierul Ciucă laudă SPP, instituția de spionaj din umbra președintelui Iohannis

Premierul Nicolae Ciucă a afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Serviciului de Protecţie şi Pază, că, la 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE.

Prezentăm integral mesajul premierului Nicolae Ciucă:

„Ziua Serviciului de Protecţie şi Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea şi respectul pentru profesionalismul specialiştilor acestei structuri esenţiale din sistemul de siguranţă naţională.

La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE.

Procesul de modernizare şi permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniştilor din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român.

La mulţi ani Serviciului de Protecţie şi Pază!”

Serviciul de Pază și Protecție și Pază și-a uitat demult menirea și se ocupă mai degrabă de serviciile politicienilor hoți și corupți în frunte cu șeful statului, Klaus Werner Iohannis. SPP are o practică neoficială prin care spionează demnitarii și vinde informațiile către cine e dispus să plătească mai mult. Pentru a-și asigura un buget imens și fără a fi trași la răspundere pentru cheltuieli cei din SPP au obiceiul de-ai face toate plăcerile președintelui Klaus Iohannis sau premierului marionetă impus de președinte.

Conducerea este asigurată de Lucian Pahontu, un general odios care a vândut secretele fostului șef de stat Traian Băsescu actualului locatar de la Cotroceni. Pahonțu mai are în soldă o serie de jurnaliști care îi ridică osanale șefului de la Cotroceni. Așa că protecția SPP nu aduce nimic bun pentru demnitarii statului român având în vedere că toate informațiile sunt colectate și vândute te miri cui.

De ziua SPP noi nu avem ce urări să le facem. Niște demisii de la vârf și o reformare a serviciului ar fi binevenită. Dacă a ajuns și Ion Iliescu să spună că SPP și-a uitat rostul pentru care a fost înființat(…), asta spune multe.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button