Politică

PNL îl taxează pe Ciolacu: „Ar trebui să guverneze România. El trimite poze de pe stadioane”

Premierul Marcel Ciolacu ar trebui să guverneze România, însă el ne trimite poze de pe stadioane, transmite vicepreședintele PNL, Adrian Cozma.

Iată ce a spus acesta: „Din cauza campaniei electorale de un an jumate a domnului Ciolacu e pus în pericol viitorul economic al României, iar acest dezmăț pe care-l vedem cu tot felul de promisiuni, angajări la stat, din păcate afectează România și viitorul nostru. Pe români, și pe investitori mai ales, îi interesează predictibilitatea fiscală, că noi toți azi urmărim ce face domnul premier, care ar trebui să guverneze România și el ne trimite poze de pe stadioane. E o problemă reală pe care trebuie s-o analizăm și noi, cei din PNL, dacă mai putem merge mai departe cu o asemenea abordare din partea premierului”

Tensiune între PSD și PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi la Bruxelles, despre blocajul din coaliţie privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale, că este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului, iar dacă decizia liberalilor rămâne aceeaşi, nu are rost să facă o nouă şedinţă a coaliţiei. Preşedintele PSD a mai spus că abordarea sa este foarte clară, şi anume că liberalii nu şi-au ţinut cuvântul dat. „Onoarea nu este numai pe panouri, este şi în discuţii”, a transmis Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button