Distribuți acest articol

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, îl atacă dur într-o postare pe Facebook pe Dacian Cioloș, despre care afirmă că are un ”comportament cameleonic” și nu este onest.

„Am înțeles că dl. Cioloș l-a trimis la ascuțit creioane pe găzarul șef, Cazan. Ce n-am înțeles este cum putea face asta nefiind nici șef la Jandarmerie, nici ministru de Interne, nici premier! O fi visat că e deja în 2024 și a fost ales președinte! Decizia destituirii lui Cazan a fost luată încă de la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode și de premierul Cîțu. Dar nu a fost făcută publică din rațiuni care țin de regulile din MAI.”, a afirmat Florin Roman.

Deputatul PNL îi acuză de aflare în treabă pe Dacian Cioloș și pe noul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, pe tema proiectului Comarnic-Brașov.

„Spuneam într-o postare anterioară ca nu cred în onestitatea unor oameni, care se declară parteneri, dar care se comportă cameleonic. Asteptam de la dl Cioloș de exemplu sa știm de ce se sta cu orele in trafic , dar și clarificări despre bâlba proiectului Brasov-Comarnic! Nu de alta, dar după declarațiile ministrului Drula și a șefei CNAIR, am înțeles ca n-am înțeles nimic!”, a mai declarat acesta.


Distribuți acest articol