Distribuți acest articol

Liderii liberali din teritoriu sunt nemulțumiți de jocurile politice și lupta pentru ciolan de la București și amenință că vor părăsi partidul. Din fieful PNL Cluj unde partidul a avut cele mai bune rezultate la ultimele alegeri vin acuzații dure. Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a declarat că în PNL este o „Ciolaniadă greţoasă” între personaje fără valoare politică și amenință „atenţie că rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de Ciolaniadă”.

„Asistăm la Ciolaniada greţoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot aşteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aştept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceştia, în aroganţa şi autosuficienţa lor, se joacă de-a v-aţi ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut şi nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toţi neperformanţii din partid. Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie şi nici imagine criticând propriul partid”, a scris Alin Tişe, luni pe Facebook. 

Acesta a mai adăugat că nu își dorește să primească o funcție de ministru sau imagine publică și le cere celor implicați în ciolaniadă să plece acasă.

„Nu am nevoie de imagine şi nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toţi lipsiţii de valoare politică şi administrativă! Plecaţi acasă şi lăsaţi partidul pe mâna celor performanţi! Precizez că nu doresc nici o funcţie de ministru sau altă funcţie! Însă , trag un semnal de alarmă: atenţie ca rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de Ciolaniadă! Şi mai grav, rămâneţi fără oamenii din ţara aceasta care credeau în PNL sau au aşteptări de la PNL. Pentru cei închipuiţi din partid care se întreabă «cine e şi asta?», ataşez un raport de activitate administrativă şi politică pentru a se putea compara cu mine!”, a completat Tişe. 


Distribuți acest articol