Politică

PNL a umplut țara de panouri negre cu fața lui Ciucă – Nicio instituție nu a facut niciun demers pentru sancționarea acestei încălcări a legii

În ciuda legii, pnl a umplut țara de panouri negre cu fața lui Ciucă, președintele pnl. Adică a încălcat sfidător legea. Legea interzice publicitatea OUTDOOR, alta decât prin afișe de maxim 500 cm pe 300 cm, în timpul campaniei electorale.

Nicio instituție a statului nu a facut niciun demers pentru sancționarea acestei încălcări grosolane a legii și pentru revenirea la legalitate. Ministerul de Interne, condus de penelistul Predoiu, se face că nu vede nimic, AEP, condus de pesedistul Greblă, tace mâlc, BEC tolerează complice nerespectarea legii, primarii psd și pnl din localitățile pe a căror rază administrativă se află panourile nu iau nicio măsură.

Media nu ia nicio atitudine față de această mizerie electorală.

Singurii care mai au puterea să sancționeze această flagrantă încălcare a legii, prin care PNL urmărește în mod evident să obțină câștiguri electorale frauduloase, sunt cetățenii români. Ei pot penaliza prin votul lor încălcarea sfidătoare a legii prin a nu vota cu partidul care calcă legea în picioare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button