Distribuți acest articol

Platforma cu programări pentru vaccinare anti-COVID este din nou nefuncţională, luni dimineaţă, astfel că medicii din centrele de vaccinare nu pot accesa listele celor programaţi.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale precizează că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață.

“Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite STS.

“În urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare. Specialiștii STS colaborează cu echipa tehnica ce gestionează RENV pentru remedierea situației”, a transmis ulterior STS.

“Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) este de 204.185 persoane vaccinate, din care 875 persoane vaccinate cu rapel”, a anunțat duminică Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


Distribuți acest articol