Economie

Pentru că Orban este extremist și izolat, BMW Germania dublează investițiile din Ungaria

În România presa spune în fiecare zi că Orban din Ungaria este izolat și un extremist. Dar ce să vedeți, că nu este așa, tocmai de aceea Germania investește mai mult în Ungaria decât în România și nu pentru că ar fi salariile mai mici ci pentru că sunt politicienii mai serioși.

Constructorul auto german BMW AG a decis să îşi dubleze investiţiile pe care le va face la fabrica de la Debrecen, Ungaria, până la peste două miliarde de euro, prin adăugarea unei fabrici care va asambla baterii destinate automobilelor electrice, şi unde vor fi create peste 500 de noi locuri de muncă, informează Bloomberg.

Dar cine s-ar chinui să investească în România, țara condusă de un plagiator și un tractorist. La noi orice investitor străin este alungat de către birocrație și corupție. Nici nu apucă bine să intre un investitor în România că imediat apar combinatorii din interiorul partidelor politice care le explică cum totul este aici pe bani.

Anterior, grupul german intenţiona să cheltuie un miliard de euro pentru uzina de la Debrecen, care urmează să fie inaugurată în 2025, şi unde urmează să fie produse 150.000 de automobile pe an.

Amplasarea unei fabrici unde vor fi asamblate celule de baterii în apropiere uzinei de la Debrecen va ajuta BMW să eficientizeze logistica pentru producţia următoarei sale generaţii de automobile electrice, a informat vineri constructorul german într-un comunicat de presă.

Președintele Klaus Iohannis ar fi făcut bine să aducă o companie germană în România, dar a refuzat acest lucru. În acest timp prietenii lui Iohannis vând mașini scumpe statului român, cel mai probabil mașini nemțești produse în Ungaria extremistului Orban.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button