Distribuți acest articol

În contextul pandemiei, USR-PLUS nu pare să se grăbească pentru a nominaliza un om la ministerul de Sănătate. Există două variante; ori sunt prea mulți doritori pe acest”ciolan gros” de la Ministerul Sănătății și încă nu s-au achitat toate polițele în interiorul partidului, ori USR-PLUS nu are un om competent pentru a gestiona acest portofoliu, iar toată reforma promisă în campania electorală este o gargară ieftină.

Liderii USR și PLUS se vor reuni în cadrul ședințelor de partid, iar PLUS va organiza și un Consiliu Național online în regim de urgență, pentru a nominaliza noul ministru al Sănătății.

Cei de la USR l-ar fi susținut pe Adrian Wiener, dar au preferat să nu agite și mai mult spiritele în coaliție, mai cu seamă că portofoliul de la Sănătate revine celor de la PLUS.

Potrivit CV-ului prezentat odată cu candidatura la Primăria Oradea, Ioana Mihăilă a absolvit în 2005 Facultatea de Medicină, în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu, Cluj-Napoca, iar din 2006, timp de patru ani, a făcut stagii de pregătire în rezidenţiat pentru specialitatea Endocrinologie la Cluj-Napoca.


Distribuți acest articol