Politică

Pe cuvânt de politician – Klaus Iohannis neagă orice interes privind vila de protocol din Aviatorilor

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că tema renovării vilei de protocol din Aviatorilor 86 este una electorală, iar el, ca șef de stat, nu a făcut vreo solicitare pentru o locuință unde să se mute la finalul mandatului.

Iată ce a spus acesta: „Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri. Este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Deci, tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă”

RA-APPS a transmis, la finalul lunii februarie, într-un comunicat de presă că „planurile, simulările şi imaginile interioare vehiculate în spaţiul public” cu privire la renovarea unei vile de protocol din Aviatorilor sunt rezultatul „unor simple speculaţii”.

Potrivit RA-APPS, lucrările de renovare a vilei fac parte din „strategia de consolidare şi conservare a patrimoniului statului”, prin realizarea investiţiilor la imobilele „emblematice monumente istorice”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button