Politică

Paul Stănescu, despre primarul de la Caracal: „Este unul dintre cei mai buni primari PSD!”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că primarul oraşului Caracal, Ion Doldurea – al cărui fiu deţine staţia GPL care a explodat la Crevedia – este „unul dintre cei mai buni primari” şi găseşte circumstanţe atenuante cu privire la atitudinea acestuia de după explozii.

Iată ce a declarat acesta: „Niciodată nu am vorbit personal cu Ionuţ Doldurea sau cu fratele lui. Cu primarul de la Caracal am discutat la telefon, i-am spus că e bine să se autosuspende din partid până la… până organele de anchetă îşi fac datoria şi mai mult, şi eu spun acelaşi lucru, organele statului să-şi facă datoria”

Întrebat dacă o eventuală decizie privind vinovăţia fiului primarului din Caracal în legătură cu exploziile de la Crevedia va influenţa o decizie a PSD privind susţinerea tatălui acestuia pe plan politic, secretarul general al PSD a răspuns:Toţi avem copii, dacă mă întrebaţi pe mine, nici eu nu ştiu ce face fiul meu, că are 36 de ani”. 

Stănescu găseşte circumstanţe atenuante edilului din Caracal şi în ceea ce priveşte declaraţiile acestuia, spunând că edilul a făcut „declaraţii nefericite” cu privire la incidentul de la Crevedia din cauză că nu ştia ce se întâmplase acolo. 

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button