Distribuți acest articol

Invitat în cadrul emisiunii Subiectiv al Antenei 3, deputatul George Simion vorbește deschis despre așa zisa obligativitate a cetățenilor români de a se vaccina. Susține cu îndârjire faptul că partidul AUR se opune total asupra luării unei astfel de măsuri care ar încălca drepturile omului.

Totodată își exprimă opinia asupra liniilor de vaccinare, pe care le consideră a fi incorecte: ,,Noi parlamentarii am primit întâietate în a ne vaccina.” Cum deja se cunoaște, George Simion este de părere că bolnavii cronici ar fi trebuit să se afle chiar în prima linie de vaccinare: ,,Parlamentarii AUR cedează această întâietate bolnavilor cronici.”

În ceea ce privește obligativitatea cetățenilor de a se vaccina, cât și în cazul certificatelor de vaccinare care se află în plan, acesta este de părere că vaccinul este un act medical intim, ce nu poate fi pus la înaintare în anumite situații: ,,Noi suntem pentru libertatea de opțiune. Cred că problema noastră nu sunt cei care nu doresc să se vaccineze. Problema noastră este proasta administrare de către stat a subiectului vaccinării.”

Așadar, deputatul George Simion nu se dezice de scopurile sale și ale partidului AUR, și dorește că vaccinarea să rămână în continuare opțională, oferindu-le cetățenilor libertatea de a alege.

Emisiunea Subiectiv poate fi urmărită aici.


Distribuți acest articol