Știrea Zilei

Pandemia nu s-a terminat – Rafila vrea să cheltuiască 21 de milioane de lei pentru informări despre importanța vaccinurilor

Ministerul Sănătăţii anunţă că desfăşoară, în următoarele trei luni, o campanie naţională de informare şi conştientizare asupra importanţei vaccinării, sub sloganul ”Ştiu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”. Bugetul proiectului este de peste 21 de milioane de lei.

Iată ce a declarat ministrul Rafila: „Campania de informare şi conştientizare constă în promovarea a câte cinci spoturi audio şi video, adaptate principalelor categorii de public: cel general, bebeluşi, copii şi adolescenţi, vârsta a III-a, persoanele aflate în grupe de risc şi se va desfăşura în următoarele trei luni”

Potrivit sursei citate, obiectivul campaniei de vaccinare este creşterea interesului publicului pentru această măsură esenţială de sănătate publică. Informaţii privind vaccinarea pot fi accesate pe site-ul www.provaccin.ro, aflat în proprietatea şi administrat de Ministerul Sănătăţii.

Acest lucru îl face actuala campanie, care-i îndeamnă pe cetăţeni să se informeze asupra beneficiilor vaccinării pentru sănătatea lor şi a celor dragi”, a transmis ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Bugetul total al proiectului este de 21.915.927,05 lei cu TVA.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button