Opinii

Op. Ed.// Cine a ucis România: ”Marcel Ciolacu”

Dana Budeanu are intenții bune dar propaganda ieftină pro PSD se vede de la o poștă. De fiecare dată ea face apel la Marcel Ciolacu de parcă boss-ul PSD nu ar fi la guvernare cu Cîțu, Ciucă, Popescu și împreună la ordinele lui Klaus Iohannis. Doamna Budeanu, nu suntem toți fătălăi!!!

Ce spune Dana Budeanu

Starea națiunii este proastă. Oamenii sunt obosiți, sictiriți și mai grav, și-au pierdut speranța în stat. Ultimii doi ani au fost un coșmar continuu, asezonat zilnic cu amenințări și sfidari la adresa populației. Tupeul noii generații de politicieni a frizat absurdul, aerele de superioritate fiind doar o încununare a mediocrității lor intelectuale. Din tot acest grup de neterminati progresiști, din rând a ieșit mai abitir decât toți, micul Citu.

Cu aura de mare economist și geniu rocker neînțeles a îngropat la propriu România, în duet cu marea alianța de dreapta. Oamenii nu realizează nici 10% din dezastrul pe care au putut să îl lase în urmă aceste nulități. România este azi aproape de un colaps financiar, pentru că niște imbecili au considerat că bugetul statului este o morișcă alimentată la infinit cu bani împrumutați. Toți aceștia sunt dovadă vie, că prostia este cel mai nenorocit flagel la un politician. Ticăloși, lipsiți de empatie, autosuficienti, superiori, pentru că statul le-a permis acest lucru.

Nu sunt eu în măsură să judec, pentru că nu am la dispoziție toate informațiile sau tot tabloul general. Chiar și așa, ceea ce s-a întâmplat este de neconceput. Cum să lași țară pe mâna unor trotinetari afumați care s-au împrumutat, la liber, într-un an și jumătate 25 de miliarde de euro? Cum să nu întrebe nicio instituție de forță absolut nimic, când datoria publică a ajuns în acest interval la aproape 50% din PIB? Șocant și ticălos, cu largul concurs al tuturor. De neiertat, de necrezut.

1 comentariu

  1. Ciocolaxu are impresia ca ii mai merge psdului condus de el ca pe vremuri: sa iasa cu un an inaintea alegerilor de la guvernare si dupa alegeri sa culeaga laurii. Nțțț!
    El, pe langa faptul ca e interlop, e si prost. A luat cu japca cel mai mare partid, acum, tot cu japca, s-a cățărat la putere, cu alti ticăloși si proști ca el. Miroase de la o posta a interlop, ‘revolutionarul’ Marcel (apropos, trebuie cercetata mai bine problema). Doar sa fii mai prost ca el, sa nu îți dau seama ce joc de glezne face.
    Cat despre dna Budeanu, care se erijează in vocea poporului, are multa gargara ipocrita, chiar daca, sa zicem, rezonam cu multe pe care le spune. Nu poate ascunde afinitatea (interesul) pt psd. E știută treaba cu popularitatea ei si luxul dobândit din șantajul pe care il practica cu fostul soț, pe cand erau la cancan. Acum e si măritată cu progenitura unui fost mare pesedist, penal si ala. Are mult tupeu si parvenita asta.
    Mai e una, achiziționata recent de psd, aia de a făcut videochat si se da mare analista pe la tv. Il tot mușcă de partile dorsale pe Simion. E cam dubioasă insistenta cu care vrea sa il denigreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button