Distribuți acest articol

Parlamentarii excluși din Alianța pentru Unirea Românilor, Diana Șoșoacă și Mihai Lască s-au așezat în mod oficial în băncile Partidului Social Democrat.

Cei doi au încercat să distrugă imaginea noii formațiuni politice și chiar să facă o preluare ostilă cu ajutorul unor personaje dubioase ca Ninel Peia, fost membru al PSD.

„Se pare că cei doi s-au întors la origini și se înțeleg foarte bine cu parlamentarii social democrați. Diana Șoșoacă și Mihai Lască au votat cot la cot cu PSD și inclusiv împotriva proiectelor de lege inițiate de Alianța pentru Unirea Românilor.”, confirmă surse parlamentare pentru 4media.info.

Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase

”Dar se pare că nu este așa. Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României.

De altfel mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, au declarat sursele.


Distribuți acest articol