ActualitateMagazin

Oana Roman a avut o copilărie dură: ”M-a bătut cu cureaua și m-a închis odată într-o cămară”

Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PRO TV, Oana Roman s-a destăinuit și a povestit despre cum a avut de suferit pentru micile boacăne din copilărie.

oana roman

Foto: facebook.com/oanaromanoficial

Oana Roman: ”Am avut o copilărie cu multe restricții”

Ea povestește că a avut o copilărie cu multe restricții și că a fost și pedepsită de tatăl ei, Petre Roman, pentru că ajungea mereu târziu acasă. Oana a dezvăluit că a fost bătută cu cureaua, la un moment dat, fiindcă nu a ajuns la timp acasă, însă ea spune că toate aceste lucruri au călit-o.

”O dată țin minte că s-a supărat foarte tare când am ajuns târziu acasă și mi-am și luat-o de câteva ori din cauza asta. Când am crescut chiar l-am întrebat dacă era nevoie să mă bată cu cureaua”, a dezvăluit Oana.

Ea mai poveste că, pentru că era un copil-problemă, tatăl ei a închis-o la un moment dat în cămară. De atunci, Oana este claustrofobă:

”M-a închis odată în cămară, nu mai știu ce făcusem, probabil ceva foarte nasol. De atunci sunt claustrofobă. Cred că m-a lăsat vreo 10 minute acolo, mie mi s-a părut că am stat o eternitate. I-am reproșat că a făcut asta și am rămas cu chestia asta. Până la urmă toate aceste lucruri m-au călit”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: Este multimilionară, dar a suferit traume de nedescris în copilărie!

Oana a vorbit și despre relația actuală dintre ea și tatăl ei și spune că părinții ei au avut dintotdeauna grijă de ea și de sora ei. Nu s-a simțit nicio clipă neiubită, chiar dacă părinții ei nu și-au arătat afecțiunea așa cum și-ar fi dorit ea.

 » sursa: www.qbebe.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button