ActualitateMagazin

O poliţistă din Bucureşti, acuzată că l-a şantajat pe esteticianul Vitalie Stan, supranumit „doctorul vedetelor”

O poliţistă de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din București este acuzată de DNA pentru că l-ar fi şantajat pe esteticianul Vitalie Stan, supranumit „doctorul vedetelor”, şi i-ar fi cerut 15.000 de euro, bani pe care i-ar fi şi primit din partea acestuia. 

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Anticorupţie, poliţista Alina-Georgiana Moroianu de la Poliția Sector 6 l-ar fi constrâns pe medic în octombrie 2019.  

„Inculpata Moroianu Alina-Georgiana i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulţumită de intervenţia chirurgicală efectuată de acesta, ameninţându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis şi cu comiterea unor acte de violenţă din partea pacientei şi a prietenului acesteia”, se arată în comunicat.

Ulterior medicul Vitalie Stan i-ar fi înmânat direct banii, 5.000 din suma totală fiind păstraţi de ea, iar restul fiind daţi pacientei.

Procurorii au dispus plasarea poliţistei sub control judiciar şi, totodată, au decis luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro şi 16.100 lei ridicate de la aceasta în timpul percheziţionării locuinţei de domiciliu. 

Vinerea trecută, potrivit G4media.ro, DNA a început urmărirea penală faţă de doctorul Vitalie Stan, pe care îl acuză că, în perioada 2013-2014, când era manager al Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică şi Arsuri din Bucureşti, ar fi luat mită de 16 ori. Acesta ar fi cerut sume de bani cuprinse între 1.100 de euro şi 2.700 de euro pentru a face diferite operaţii estetice (rinoplastie, implanturi mamare, abdominoplastie, adică eliminarea burţii, blefaroplastie, adică operarea în zona ochilor sau mastopexie, adică ridicarea sânilor) în spitalul de stat.

Medicul este cunoscut printre vedetele autohtone, printre clientele sale numărându-se Daniela Crudu, Cristina Spătar, Roxana Ciuhulescu sau Andreea Antonescu. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button