ActualitateMagazin

O deputată admirată din Brazilia, care a adoptat 51 de copii, acuzată că a plănuit asasinarea soţului

Deputata braziliană Flordelis dos Santos, cunoscută pentru adoptarea a 51 de copii şi adolescenţi defavorizaţi, este acuzată că a plănuit asasinarea soţului ei chiar cu ajutorul unora dintre copiii săi, au anunţat luni procurorii care investighează cazul. 

Potrivit Digi24.ro, care citează BBC, soţul femeii, Aderson do Carmo, a fost pastor şi avea 42 de ani când a murit. Acesta a fost împuşcat în 16 iunie 2019 cu 30 de gloanţe în garajul casei lor din Niteroi, un oraş situat în apropiere de Rio de Janeiro.  

La acea vreme, Flordelis dos Santos de Souza (59 de ani) le-a declarat autorităţilor că totul s-a întâmplat în timpul unui jaf.

Însă, luni, procurorii care se ocupau de caz au transmis printr-un comunicat presei braziliene că moartea pastorului a fost plănuită de mult timp de soţia sa în complicitate cu unii dintre copii.

Cel care a tras în Anderson do Carmo a fost chiar fiul biologic al deputatei dintr-o altă relaţie, Flavio dos Santos Rodrigues. El a folosit o armă cumpărată de Lucas Cesar dos Santos, unul dintre copiii adoptaţi ai cuplului.

Deputata are patru copii biologici, dintre care trei cu Anderson. În timpul căsniciei cei doi au adoptat 51 de bebeluşi, copii și adolescenţi vulnerabili şi au fondat o comunitate evanghelică.

Femeia ar mai fi încercat să-şi ucidă singură soţul, de şase ori, prin otrăvire, însă a dat greş de fiecare dată.

Flordelis a fost aleasă deputată în 2018, din partea Partidului Social Democrat (conservator). Înainte de a intra în politică, aceasta era o cântăreaţă faimoasă de gospel, muzică religioasă. Cuplul era celebru în Brazilia, iar deputata este considerată ocrotitoarea cartierelor defavorizate.  

Presa braziliană mai scrie că motivul pentru care a pus la cale asasinarea soţului ar fi de natură financiară.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button