Distribuți acest articol

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a stat mai mult pe Facebook și a uitat să se mai ocupe și de problemele ce țin de administrarea urbei. În ultimele zile primarul s-a confruntat cu mai multe probleme cum ar fi scandalurile Colterm și Piețe SA.

La Colterm, Dominic Fritz, a numit în funcție un fost infractor, iar la Piețe SA s-a lansat în acuzații fără a cunoaște miezul problemei. Nu suntem de acord cu comportamentul suburban al acelui șef rătăcit în vacanță prin SUA, dar nici novicele Fritz nu e mai prejos. Campania electorală s-a terminat, iar Fritz și-a construit o imagine cu investiții masive de capital care se poate dezumfla la fel de rapid.

Problema migranților ce au ocupat Timișoara este stringentă și primarul Fritz nu are soluții. Timișoara are cel mai mare centru de primire migranți din România, dar nu e mai ușor să dai vina pe ăia de la București și tu să te faci că lucrezi. #csfcsf

„Avem la Timișoara o situație singulară în România, pentru că cei mai mulți dintre migranți ajung aici (n.r. – în drumul lor spre vestul Europei). Suntem singura autoritate din județ care asigură carantinarea migranților și este o situație care trebuie să se schimbe. Sunt persoane fără adăpost, probleme sociale și de sănătate care trebuie gestionate și simțim că noi, ca oraș, nu avem resursele necesare. Este o problemă națională și nu trebuie lăsată Timișoara să se descurce singură”, a spus Dominic Fritz.

Județul Timiș și orașul Timișoara sunt tranzitate de numeroase persoane fără documente care, prin Serbia, vin din Asia și Africa și încearcă să ajungă în vestul Europei.


Distribuți acest articol