Politică

Noul ministru al Muncii spune ce a învăţat la Academia SRI: „Rigoare şi disciplină”

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a declarat că este naşa de cununie a lui Alexandru Ştefan, fiul fostului rector al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (academia SRI), generalul Gheorghe-Teodoru Ştefan.

Referitor la faptul că a făcut studiile acolo, Bucura-Oprescu a explicat că a învăţat de acolo rigoarea şi discplina.

Iată ce a declarat aceasta: „M-am înscris la doctorat, dar nu am finalizat elaborarea tezei de doctorat. Prin urmare, în perioada în care eram înscrisă la doctorat, am trecut acest lucru în CV. În momentul în care nu mi-am finalizat, am scos din CV”

Întrebată dacă va termina doctoratul, ea a răspuns: „Nu, fiindcă nu mai sunt la doctorat. Am fost doctorand începând cu anul 2013. Din 2019 nu mai sunt”.

Chestionată de ce a ales să studieze la academia SRI, ministrul Muncii a replicat: „Dintr-un motiv simplu. Este o instituţie de învăţământ ca şi alte instituţii de învăţământ din România la care fiecare dintre noi doreşte să aibă parte de un tip de cunoaştere pe care nu l-ar putea găsi la o altă instituţie”.

Întrebată ce a învăţat cel mai mult acolo, deputata PSD a spus: „Rigoare. Este foarte important. Rigoare, disciplină”.

Referitor la cele două arme care figurează în declaraţia ei de avere, fiecare în valoare estimată de 6.000 de euro, ministrul Muncii a explicat că aparţin soţului ei care este pasionat de vânătoare.

Întrebată unde ţine soţul ei armele, social-democrata a spus: „Regimul armelor şi muniţiilor este foarte dur. Bineînţeles în camera de arme”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button