Politică

Nicușor Dan, acuzat că primește bani de la controversatul om de afaceri Matei Păun

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, îi cere edilului general, Nicuşor Dan, să publice lista persoanelor care au donat pentru campania sa electorală şi să clarifice legăturile cu Matei Păun.

Iată ce a spus acesta: „Dânsul are nişte lucruri de clarificat. Au trecut aproape 24 de ore de când i-am cerut public să explice legăturile cu Matei Păun, ca finanţator, fost şef de campanie, actual şef de campanie… nimeni nu înţelege. Un om cu afaceri în Belarus, în Federaţia Rusă, un om considerat apropiat. Nicuşor a spus că îşi fac vacanţele împreună. Nicuşor alege să tacă, sperând probabil că acest subiect va trece aşa cum a trecut şi mandatul dânsului, adică neobservat”

Candidatul PNL i-a reproşat lui Nicuşor Dan că în exercitarea mandatului său, dar şi în ce priveşte finanţarea campaniei şi a precampaniei, nu demonstrează transparenţa pe care a clamat-o în perioada în care făcea parte din societatea civilă.

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicuşor Dan a spus că Matei Păun nu îi finanţează campania. A mai precizat că Matei Păun i-a fost şef de campanie în 2016, dar şi că mai discuta cu acesta.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button