Politică

Nicolae Ciucă: „Nu există altă soluţie decât păstrarea în continuare a stabilităţii politice în România”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că nu există altă soluţie decât păstrarea în continuare a stabilităţii politice în România, iar reformele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) au fost asumate de ţara noastră în momentul cel mai oportun.

Iată ce a spus prim-ministrul: „Nu avem altă şansă decât să luptăm în continuare pentru această stabilitate politică, să păstrăm această platformă prin care putem să asigurăm evoluţia economică a ţării noastre. Țara noastră poate să spere că se va înscrie în acest club al ţărilor care îşi doresc dezvoltare, îşi doresc libertate, îşi doresc toate valorile lumii democratice.”

Acesta a adăugat că România este o ţară care are un mare potenţial de investiţii, iar într-o evaluare de anul trecut, nivelul de atractivitate pentru investitori în România a fost clasificat pe poziţia 16 din 32 de ţări.

„Deci, suntem o ţară care oferă şi predictibilitate. Aveţi aici ambii lideri ai partidelor politice care formează majoritatea parlamentară şi guvernamentală, care îşi asumă să ia măsurile necesare şi să asigure cadrul de stabilitate fiscală.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Și OMV-ul a investit în Pomânia ca să se aleagă cu un profit de multemiliarde de euro, iar noi cu buzele umflate! Politica asta a investitorilor e un fel de curvie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button