Politică

Nicolae Ciucă explică de ce a făcut alianța cu PSD: „Ne-a luminat Dumnezeu!”

Declarație-bombă a liderului PNL Nicolae Ciucă! Liberalul recunoaște că nu a vrut să facă alianță cu PSD și pune formarea Coaliției pe seama divinității. Nicolae Ciucă a povestit ce i-a transmis o măicuță de la Mănăstirea Voroneț și cum l-a convins să își dea mâna cu dușmanul istoric al liberalilor, scrie realitatea.net.

„Vara trecută, am fost la mănăstire la Voroneț, nu mai fusesem de mult.

La un moment dat, iese o măicuță și vine direct la noi și mi se adresează exact așa cum o să vă spun acum: „Domnule general, să țineți minte, la judecata de apoi în fața lui Dumnezeu nu veți fi întrebat ce ați făcut bine sau ați făcut rau, veți fi întrebat despre ce nu ați făcut și ați fi putut să faceți.”

Toată lumea se întreabă: Dom’le, de ce ați acceptat să faceți listă comună, de ce ați acceptat să aveți o coaliție de guvernare cu Partidul Social Democrat?

Multă lume nu a crezut în acest proiect și sincer, este aici și Rareș Bogdan, este aici și domnul Stolojan, ne aducem aminte discuțiile, nici noi nu am crezut dar, că tot l-am invocat mai devreme pe Dumnezeu, ne-a luminat mintea”, a spus Nicolae Ciucă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button