ActualitateOpiniiRecomandarea redacției

Ne-ați ținut sechestrați în case dar la VOT este OK să mergem?

România are în această duminică alegeri locale. Asta înseamnă că fiecare cetățean va trebui să aleagă pe cine dorește să conducă localitatea și județul în care se află, adică primarii, consilierii locali și județeni, președintele consiliului județean.

În această primăvară, când numărul de infectări cu noul virus era extrem de scăzut autoritățile centrale au luat măsura izolării și zeci de mii de firme au fost închise.

Apoi a venit o relativă și treptată relaxare pentru care apoi să înceapă campania electorală și politicienii să nu mai țină cont de nici un virus și de nici o stare de necesitate. Pur și simplu cei care ne conduc au uitat de virus, asta în condițiile în care creșterea numărului de persoane infectate și a celor decedate este una alarmantă.

Și duminică suntem chemați la vot că așa este bine… așa este bine pentru ei, căci noi ori de câte ori am votat nu ne-am ales decât cu o mare țeapă.

Bătălia mare se dă pe bugetele locale și județele dar și alte interese cum sunt cele imobiliare. Sunt în joc sume impresioanante de bani iar clasa politică nu dorește să piardă nici un prilej ca să fure.

Așa că, nu mai sta în casă, nu mai păstra distanțarea socială, este timpul să fii un bun cetățean și să votezi care dintre ei va fura în această tură.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button