ActualitateMagazin

Momente teribile pentru o vedetă din România. Fiul ei a ajuns la terapie intensivă: ”Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă!”

”Doamne …..da-mi mie toată durerea lui ! Ia mă Doamne la ține …numai lasă-mi copilul sănătos și în viața ! E copilul meu DOAMNE ! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m am rugat mult la tine că să mi l trimiți în viața mea ! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată ! M am luptat că o fiară pt el cu toată lumea …doamne ..nu mi l lua ! Urlu doamne la tine sfâșiată de durere ,și cu inima aproape moartă!”, a scris Andreea pe Facebook, alături de o poză cu fiul ei, pe patul de spital.

Fiul Andreei Podarescu la spital

Într-un interviu acordat postului TV Antena Stars, Andreea spune că așteaptă rezultatele analizelor și că situația nu este deloc bună. Ea a povestit că, inițial, a crezut că este vorba despre o enterocolită.

”S-a simțit rău, a avut temperatură și frisoane la un moment dat, acum două seri, dar peste zi a fost vioi, a mers în parc, s-a jucat, nu a avut absolut nicio problemă. M-am gândit, atunci când s-a simțit rău, că a făcut o enterocolită și să mergem la spital că să o constatăm doar, nu să ne și interneze la terapie internsivă. Lui i-au apărut niște pete de sânge pe corp și asta m-a speriat și mai tare.”, a spus Andreea.

Modelul mai spune că acum cel mic este sub medicație și internat la terapie intensivă.

”Momentan este sub medicație, este la perfuzie, suntem la terapie intensivă. Nu am cum să spun că este vioi, pentru că s-a simțit foarte, foarte rău. Starea lui s-a agravat dimineață, când am și constatat că are acele pete pe corp.

 » sursa: www.qbebe.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button