Știrea Zilei

Ministrul Muncii, certat de Florin Cîțu: „Trebuie să găsim oameni capabili dacă nu facem reformele promise în PNRR”

Presedintele Senatului, liderul liberal Florin Citu, afirma ca PNRR inseamna 30 miliarde de euro pentru economia Romaniei, iar cei care nu pot face reformele prevazute in acest plan, sa spuna acum, pentru a fi gasiti „oameni capabili”.

„PNRR inseamna 30 miliarde de euro pentru economia Romaniei. Nu exista nicio scuza pentru nimeni. Acesti bani trebuie sa ajunga la romani. Cine nu poate sa faca reformele prevazute in PNRR, sa spuna acum. Si gasim oameni capabili”, a scris Citu, pe Facebook.

El a amintit ca sunt sunt 24 de borne care trebuie indeplinite pana la 31 martie, dintre care a enumerat 12. Printre acestea, operationalizarea planului comun de actiune al ANAF si al Inspectiei Muncii pentru prevenirea si limitarea fenomenului de evaziune a muncii la gri/la negru, intrarea in vigoare a legii de aprobare a programului national „Prima conectare la apa si canalizare”, lansarea unei proceduri de ofertare pentru proiecte de productie de energie din surse regenerabile (energie eoliana si solara).

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button