Știrea Zilei

Ministrul Energiei a fost la Bruxelles – Se caută soluții pentru securitatea aprovizionării şi creşterea preţurilor la energie”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu anunţă că se află, luni, la Bruxelles, unde va participa la Reuniunea Extraordinară a Consiliului Energie, care a fost convocat în urma solicitării pe care a făcut-o împreună cu colegii omologi din Bulgaria şi Grecia.

”Astăzi mă aflu la Bruxelles, unde voi participa la Reuniunea Extraordinară a Consiliului Energie, care a fost convocat în urma solicitării pe care am făcut-o împreună cu colegii omologi din Bulgaria şi Grecia. Vom avea discuţii politice cu privire la teme de actualitate în contextul curent, conflictul din Ucraina, cu accent pe securitatea aprovizionării şi creşterea preţurilor la energie”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Mnistrul Energiei precizează că nu va participa astăzi la convocarea făcută de colegii de la USR – PLUS de a participa la ora Guvernului, la Camera Deputaţilor.

”Cu regret, am văzut că, din păcate, colegii de la USR – PLUS nu înţeleg situaţia extraordinară în care ne aflăm şi continuă exerciţiile de PR, din lipsă de idei, nefiind în stare să vină cu soluţii concrete. Nu, nu dau bir cu fugiţii, aşa cum vă întrebaţi retoric”, a mai spus el.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button